Yatırım Uzmanı Bitcoin’de Kısa Vadeli Fiyat Hedefini Açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alpine Fox LP’nin yönetici ortağı Mike Alfred, Bitcoin fiyatının kısa vadede on binlerce dolar yükselmesini bekliyor.

Bitcoin, mart ayının ortasından beri büyük ölçüde 60 ile 70 bin dolar aralığında işlem gördü. Alfred, Bitcoin’in yakın gelecekte bu sınırı aşacağını düşünüyor.

Alfred, “DXY dolar endeksi, beklendiği üzere 106’da dirence vurdu. 102-103’e doğru bir dönüş, bu ralli için turboyu verir. Zamanlaması da uygun çünkü Bitcoin, kısa vadede 90 bin dolara hareket etmeye hazır. Uzun vadede DXY’in belki de 2025’in sonunda olacak şekilde 92’ye düşmesini bekliyorum” dedi.

Yatırımcılar, dolar güçlendiği zaman Bitcoin gibi risk seviyesi yüksek varlıklardan uzaklaşma eğilimi gösteriyor. Bitcoin ve altcoinler, geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde genelde DXY’nin tersi yönde ilerleme gösterdi.

Yatırım Uzmanı Bitcoin’de Kısa Vadeli Fiyat Hedefini Açıkladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Uzmanı Bitcoin’de Kısa Vadeli Fiyat Hedefini Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!