Wall Street Devine Göre Bitcoin’de Ethereum Benzeri Bir Boğa Yaşanıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistlere göre Bitcoin (BTC) özelinde bir merkeziyetsiz finans (DeFi) boğası başladı.

Bernstein analistleri kısa süre önce yayınladıkları bir raporda, Bitcoin yarılanmasının beraberinde Bitcoin merkezli bir “DeFi Summer” getirdiğini söyledi.

Yarılanmayla birlikte hayata geçen Bitcoin katman 2 projesi Runes’in beraberinde ciddi bir ilgi artışı getirdiği ve bunun diğer tüm Bitcoin tabanlı ürünlere yansıdığını vurgulandı.

Daha önce Bitcoin ağında sadece Inscrıptıons ve Ordinals gibi varlıklar bulunurken Runes sayesinde meme coin akımı da başlamış oldu.

Bernstein analistleri Gautam Chhugani ve Mahika Sapra, mevcut durumun 2020 yılında Ethereum ağında yaşanan DeFi boğası gibi olduğunu söyledi:

Bitcoin tıpkı Ethereum’un 2020’de yaptığı gibi blokzincirinde çok sayıda merkeziyetsiz uygulama ve token’ın piyasaya sürüldüğü, likidite ve işlem ücretlerinde sıçramaya yol açan bir ‘Defi Summer’ yaşıyor.

Yarılanma döneminde, Bitcoin ağındaki işlem hacmi tepe noktalara ulaşarak işlem ücretlerinin de ciddi oranda yükselmesine yol açmıştı.

Wall Street Devine Göre Bitcoin’de Ethereum Benzeri Bir Boğa Yaşanıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wall Street Devine Göre Bitcoin’de Ethereum Benzeri Bir Boğa Yaşanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!