Bitcoin Halving’i Fiyatlandı Mı: Yatırım Bankası Benchmark’tan “Al” Önerisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Madencilik hisselerindeki değerlerin yarı yarıya azalması öncesindeki inişler dikkat çekici bir şekilde devam ederken, halving sonrasında ne gibi bir performans ortaya çıkacağı büyük bir merak konusu haline geldi. ABD’li yatırım bankası Benchmark, Kanada merkezli şirket Hut 8 için oldukça olumlu bir değerlendirme yaparak “Al” önerisinde bulundu.

Benchmark bu değerlendirmeyi yaparken, şirketin çeşitli sektörlerde faaliyet göstermesi, U.S Bitcoin Corporation ile başarılı bir birleşme gerçekleştirmesi ve kişisel madencilik, madencilik cihazı kiralama ve yüksek düzeyde hesaplama gibi yapay zeka hizmetleri sunması gibi faktörler etkili oldu.

Banka, Hut 8’in 31 Mart’ta sahip olduğu Bitcoin miktarının, Nasdaq’da listelenen şirketler arasında ikinci sırada olduğunu ve bu durumun şirket hisselerinin yükselmesine önemli bir etken olduğunu belirtti.

Madencilik şirketinin mevcut beyanlarına göre 9102 adet Bitcoin’e sahiptir. Bu yılın başından beri %44 değer kaybeden hisseler şu an yaklaşık 8.5 dolardan alıcı bulurken, Benchmark’ın hedef fiyatı ise 12 dolar oldu.

Hut 8 şirketi, yaklaşık yedi gün önce Teksas Culberson İlçesi’nde, tam 63 megavatlık güç sağlayacak olan tesisinin yalnızca üçte birlik bölümünü aktive etmeye başladı.

RIOT gibi büyük bir madencilik şirketi olan Hut 8, son zamanlarda Teksas’taki Corsicana tesisini faaliyete geçirdi.

Halving Geçici Olarak Rahatlattı!

Madencilik sektöründeki şirketlerin hisseleri son zamanlarda büyük bir düşüş yaşadı, çünkü halving etkinliği gerçekleşti. Ancak cuma ile cumartesi arasındaki gece tamamlanan bu etkinliğin ardından Runes protokolüne olan ilgi arttı. Bu durum, şirketlerin işlem ücretlerinden iyi bir gelir elde etmesine olanak sağladı. Bitcoin blok zincirinden daha fazla kazanç elde eden bu şirketlerin ilerleyen dönemdeki performansları büyük bir merakla bekleniyor. Ancak halving sürecinin tamamlanmasının ardından firmaların durumu oldukça iyi görünüyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Halving’i Fiyatlandı Mı: Yatırım Bankası Benchmark’tan “Al” Önerisi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!