Ripple’da (XRP) Kritik Bekleyiş! – Coin News TR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP), Bitcoin‘in yükselişiyle paralel olarak ivme kazanarak dikkat çeken bir bölgeyi sınırlama çabasına girişti.

Bitcoin‘in yükselişiyle yukarı yönlü ivme yakalayan Ripple (XRP) önemli bir bölgeyi zorlayarak dikkat çekti.

Son zamanlarda değer kaybeden XRP, Bitcoin’in 65.000 doları geçmesiyle rahat bir nefes aldı. Yönünü değiştiren popüler kripto para birimi, boğa piyasasına doğru sinyaller vererek yatırımcıları heyecanlandırdı. Diğer büyük kripto paralara göre zayıf kalan XRP, gerçek yükselişine şu anda başlamış olabilir mi? XRP yatırımcılarının göz önünde bulundurması gereken seviyeler nelerdir?

Ripple (XRP) için Beklenti Sürüyor!

XRP’nin fiyatı 0,6260 dolardan düşüş trendinde ilerlemeye başladı. Fakat Bitcoin’in hızla yükselmesiyle Ripple tekrar kontrolü ele aldı. Belirgin bir yükseliş işareti henüz görünmese de büyük bir direnç seviyesini zorlayan bu kripto para birimi, eğer aşılırsa güçlü bir yükseliş sergileyebilir. Son dönemde düzenleyici baskılara karşı mücadele eden Ripple, SEC’e direnç gösterirse, Bitcoin’in artışı veya Bitcoin hakimiyetinin azalması durumunda sırasıyla 0,5440 – 0,5787 – 0,6260 – 0,6686 – 0,7134 ve 0,7442 dolar seviyelerine doğru hareket edebilir.

SEC’in Ripple’a karşı devam eden zorlukları, jeopolitik sorunların karmaşıklığı ve BTC’ye olan hakimiyetin ani artışı, XRP’nin satış baskısına maruz kalabileceği bir senaryoyu ortaya koyuyor. Bu durumda, 0,5270 – 0,5059 – 0,4643 – 0,4195 ve 0,3650 Türk Lirası seviyelerine kadar bir gevşeme yaşanabilir. Özellikle 0,4195 Türk Lirası seviyesinin kaybı, agresif satışları tetikleyebilir. Aynı zamanda, kırmızı kutunun sık sık direnç noktası olarak belirginleşmesi, XRP’de geri çekilmelerin kaçınılmaz olabileceğini gösteriyor.

XRP yatırımcıları, teknik analizi takip ederken aynı zamanda haberlerin akışını da göz önünde bulundurmalıdır. Ripple ile alakalı herhangi bir haber, özellikle kısa vadeli fiyat hareketlerine etki edebilir. Haberlerin pozitif yönde gelişmesi ve teknik açıdan kırmızı bölgenin destek olarak algılanması, XRP için boğa sinyallerini güçlendirebilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple’da (XRP) Kritik Bekleyiş! – Coin News TR
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!