Peter Schiff: Bitcoin Kritik Desteği Kaybederse 20 Bin Dolara Kadar Düşer!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin için felaket tellallığı yapmaya devam ediyor.

Peter Schiff 14 Nisan tarihli sosyal medya gönderisinde Bitcoin analizine yer verdi. Yaşanan son düşüşlerin ardından Bitcoin’in 60 bin doları altına doğru güçlü bir şekilde düşmesi durumunda, 20 bin dolarlık hedefin gelebileceğini söyledi.

60 bin doların altında üçlü bir zirve yaratacağı için piyasayı ayıya çevirebileceğini ima eden analist, böyle bir senaryoda Bitcoin odaklı yatırım firması Microstrategy’nin (MSTR) edeceği zarara da yer verdi.

Bitcoin’in 20 bine gerilemesi durumunda Microstrategy’nin  2,7 milyar dolar zararda konumlanacağına yer verdi:

Bitcoin için 60 bin dolar kritik destek. Bu seviyenin altındaki kararlı bir kırılma, zorlu bir üçlü zirve yaratacaktır. Bu noktada aşağı yönlü olarak 20 bin dolara doğru bir hareket gelebilir. Bu fiyatta MSTR ortalama 34 bin dolar fiyatla satın alınan 214 bin Bitcoin’de 2,7 milyar dolarlık gerçekleşmemiş bir zarara sahip olacak.

Peter Schiff: Bitcoin Kritik Desteği Kaybederse 20 Bin Dolara Kadar Düşer! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Schiff: Bitcoin Kritik Desteği Kaybederse 20 Bin Dolara Kadar Düşer!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!