Analist Bitcoin’de Bu Seviye Kırılırsa Ayı Gelir Dedi: Hedef Fiyatları Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen kripto para analistlerinden Willy Woo, Bitcoin’de 58,9 bin dolarlık kritik desteğin kırılması durumunda ayı piyasasına yeniden geçiş yapılacağını söyledi. 

Willy Woo 15 Nisan tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bitcoin’de mevcut durumda 58,9 bin dolar seviyelerinde bulunan kritik kısa vadeli yatırımcı desteğinin kırılması durumundan yeniden ayı piyasasına geçileceğini ifade etti.

Uygun bir yükseliş ortamı için hala haftaların olduğunu belirten analist yapısal olarak Bitcoin’in mart ayı ile arasında bir fark olmadığına değindi. Önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen Bitcoin halving’inin katalizör etkisi yaratabileceğini söyleyen Woo, makro bakıldığında 2 seviye yükseliş bekliyor.

Bitcoin’de 60 bin dolara kadar olan long pozisyonlarının temizlendiğini belirten analist, sırada 71-75 bin dolar seviyelerindeki short likidasyonlarının olduğunu vurguladı.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin yazım esnasında 66.230 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Analist Bitcoin’de Bu Seviye Kırılırsa Ayı Gelir Dedi: Hedef Fiyatları Açıkladı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Bu Seviye Kırılırsa Ayı Gelir Dedi: Hedef Fiyatları Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!