Balinalar Sert Düşüş Sonrası Ethereum’da Devasa Satışlar Yapmaya Başladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki son düşüş, balinaları yüklü miktarda altcoin satışına itti.

Bir süredir yatay seyrini devam ettiren kripto para piyasası, 12 Nisan günü geç saatler ciddi düşüşlere tanıklık etti. Bu düşüşler dev piyasaya yapıcılar dahil birçok balinayı satış yapmaya zorladı. Dikkat çeken satışların bir kısmı da Ethereum (ETH) özelinde gerçekleşti.

Piyasa yapıcı Cumberland, düşüşlere paralel olarak kripto para borsası Binance’e 57,3 milyon dolar değerinde 17.206 ETH aktardı. Benzer bir işlem de “0xC3f8” adresli balina cüzdanından geldi. Söz konusu cüzdan, Binance’e 26,6 milyon dolar değerinde 7.976 ETH transfer etti.

“0x1717” isimli başka bir balina ise Kraken, Coinbase ve Gemini’ye parçalar halinde 13,3 milyon dolar değerinde 4.000 ETH yolladı.

Her fırsatta satış şansını değerlendiren iflas eden kripto para şirketleri FTX ve Alameda ise yine boş durmadı. İki şirket birlikte hareket ederek 8,33 milyon dolar değerinde 2.500 ETH’yi aynı şekilde kripto para borsası Binance’e yollayarak kervana katıldılar.

Balinalar Sert Düşüş Sonrası Ethereum’da Devasa Satışlar Yapmaya Başladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar Sert Düşüş Sonrası Ethereum’da Devasa Satışlar Yapmaya Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!