Çin Polisi Altcoin Projesini Soruşturmaya Başladı, Coinler Bilinmeyen Adrese Gönderildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filecoin ekosistemindeki staking protokolü STFIL Protocol’ün Çin polisi tarafından soruşturulduğundan şüpheleniliyor.

STFIL Protocol tarafından sosyal medya üzerinden, “STFIL’in çekirdek teknik ekibinin yerel Çin polisi tarafından soruşturulduğuna inanıyoruz ve anladığımız kadarıyla mevcut durumu anlaması ve gözaltındaki şahıslara yasal destek sağlaması için bazı avukatlar tutuldu.” açıklaması yapıldı.

STFIL, Filecoin ağı için geliştirilmiş bir likit staking protokolüdür. Kullanıcılar onu cüzdanlarındaki varlıkları kitlemek zorunda kalmadan blok ödülü kazanmak için kullanabilir.

Geçen hafta teknik ekibin gözaltına alındığı sırada STFIL platformundaki FIL coinlerin bilinmeyen bir cüzdana transfer edildiği öğrenildi. Ek olarak protokolde bazı anormal güncellemelerin yapıldığı açıklandı.

STFIL ekibi, “Topluluğun bu bilinmeyen adresin izinin sürülmesine yardımcı olacağını ve paydaşların çıkarlarının nasıl korunacağının görüşüleceğini umuyoruz.” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çin Polisi Altcoin Projesini Soruşturmaya Başladı, Coinler Bilinmeyen Adrese Gönderildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!