Bitcoin Yükselişi ile Kripto Para Odaklı Yatırım Araçları Uçuşa Geçti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) özelinde yaşanan son yükselişler kripto para odaklı şirketlerin hisselerine de pozitif yansıdı.

Bitcoin mart ayının ortasından bu yana ilk defa 72 bin doların üzerine çıkarak kripto para piyasasına tekrardan can verdi. Bu yükselişler kripto para odaklı Coinbase (COIN), MicroStrategy (MSTR) ve Marathon Digital (MARA) gibi şirketlerin hisselerine de olumlu yansıdı.

Kripto para borsası Coinbase piyasa öncesi işlemlerde COIN piyasa öncesi işlemlerde %4,9, MSTR %10 ve BlackRock’ın spot Bitcoin borsa yatırım fonu IBIT yaklaşık %6,5 değer kazandı.

Bu yükselişlere ek olarak Bitcoin madencilik şirketlerinin hisseleri de yeşillendi. En büyük madencilerden biri olan Marathon Digital’in NASDAQ üzerinde listeli hissesi MARA %5,2 ve Hut 8 (HUT) ise %5,6 yükselişe tanıklık etti.

Madencilik hisselerindeki artışa, 19 Nisan tarihinde gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanması (halivng) etkisi de önemli bir yakıt oldu.

Bitcoin Yükselişi ile Kripto Para Odaklı Yatırım Araçları Uçuşa Geçti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişi ile Kripto Para Odaklı Yatırım Araçları Uçuşa Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!