Lindy etkisi nedir ve blokzincirine nasıl uygulanır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozulmayan varlıkların ömrünü tahmin etmeye dayanan Lindy etkisinin, blokzinciri çözümlerinin dayanıklılığına ve uzun ömürlülüğüne nasıl ışık tuttuğunu keşfedin.

Lindy etkisi (Lindy Kanunu olarak da bilinir), bir teknoloji veya kültürel olgu gibi bozulmayan bir şeyin yaşam beklentisinin yaşıyla doğrudan ilişkili olduğunu savunan bir teoridir. 

Broadway oyuncuları, yazar Nassim Nicholas Taleb’in bu terimi ilk kez ortaya attığı New York’taki Lindy Deli’de toplanırlardı. Lindy etkisi, bir Broadway şovunun belirli bir hafta boyunca devam etmesi halinde uzun ömürlülüğünün yaklaşık olarak aynı olacağını gösterir. Bu ilke, bir şey ne kadar uzun süre var olmuşsa, o kadar uzun süre var olmaya devam etmesinin beklendiğini ima eder.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lindy etkisi nedir ve blokzincirine nasıl uygulanır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!