FTX, elindeki Solana'ları yok pahasına elden çıkardı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galaxy Trading, Pantera Capital ve Neptune Digital Assets, FTX’in SOL tokenlerinin yaklaşık üçte ikisini satın aldı.

Bloomberg’in 5 Nisan tarihli haberine göre FTX’in kayyum yönetimi, Solana (SOL) tokenlerinin yarısından fazlasını mevcut fiyatlardan yüzde 63 daha ucuza elden çıkardı. SOL tokenleri, iflas eden borsanın varlıklarının çoğunluğunu temsil ediyor.

Konuyla ilgili bilgi sahibi kişilerin Bloomberg’e verdiği bilgiye göre, satış Galaxy Trading ve Pantera Capital gibi varlık yöneticileri ve risk sermayedarlarının ilgisini çekti.

İflas eden borsa, 25 milyon ila 30 milyon arasında kilitli SOL coinini token başına 64 dolardan satarak FTX alacaklıları için yaklaşık 1,9 milyar dolar gelir elde etti. FTX, Solana’nın ilk yatırımcılarından biriydi. Sahip olduğu 41 milyon SOL token dört yıllık bir hak ediş planına tabidir, yani son tarih geçene kadar piyasada alınıp satılamazlar.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX, elindeki Solana'ları yok pahasına elden çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!