Bitcoin ve Ethereum’a Dikkat: 2 Milyar Doları Aşkın Opsiyonun Son Günü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) bugün öğlen saatlerinde milyarlarca dolarlık vade dolumuna hazırlanıyor.

Greeks Live 5 Nisan tarihli paylaşımında, Bitcoin ve Ethereum için kritik değere sahip opsiyon verilerine yer verdi. Paylaşımda vade tarihi 5 Nisan olan 18.000 BTC’lik opsiyonunun 1,2 milyar dolarlık bir nominal değerle sona ermek üzere olduğu belirtildi. Bu opsiyonların 0,64 Put Call (alımların satımlara oranı) oranına sahip olduğu ve maksimum seviyesinin de 68 bin dolara işaretlendiği vurgulandı.

Bununla birlikte yine vade tarihi 5 Nisan olan 270.000 ETH opsiyonunun 890 milyon dolarlık bir nominal değerle sona ermek üzere olduğu işaret edildi. Söz konusu Ethereum opsiyonlarının 0,38’lik bir Put Call (satımların alımlara oranı) oranı var ve 3.400 dolar seviyesi maksimum acı seviyesine işaret ediyor.

Büyük yatırımcılar, opsiyon alanların maksimum zarar, satanların ise maksimum kazanç sağlaması için küçük yatırımcılar karşısında fiyatı max pain noktasına çekmeye çalışabilir.

Bitcoin ve Ethereum’a Dikkat: 2 Milyar Doları Aşkın Opsiyonun Son Günü! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Ethereum’a Dikkat: 2 Milyar Doları Aşkın Opsiyonun Son Günü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!