Bitcoin Düşüşüne Rağmen Kurumsallardan “Nadir” Görülen Dev Alım Geldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatındaki son düşüşlere rağmen opsiyon piyasalarından umutlandıran veriler geliyor.

Kripto para opsiyon veri sağlayıcısı Greeks.live, güncel verileri paylaştı. Piyasada yaşanan son düşüşlere rağmen opsiyon cephesinin 2 Nisan günü alım yönlü hareket ettiğine işaret eden veriler, çok az satış yönlü opsiyonun işlem gördüğünü ortaya koydu.

Alım yönlü opsiyonlar hem Bitcoin hem de Ethereum özelinde kümelendi. Özellikle Ethereum’da alım opsiyonu işlemleri bugünkü toplam işlemlerin %90’ını oluşturdu. Greeks.live bu durumu “çok nadir görülen bir olay” olarak tanımladı:

Bitcoin düşmeye devam ediyor, kripto piyasasını önemli ölçüde aşağıya çekiyor, piyasada panik yayılıyor ve vadeli işlem prim seviyeleri düşüyor. Ancak opsiyon piyasasında az sayıda satım işlemi yapıldı ve bugünkü ana işlemlerin tamamı alımlardı. Özellikle Ethereum’da, alım opsiyonu işlemleri bugün toplam işlemlerin %90’ını oluşturuyor; bu çok nadir görülen bir pay seviyesi.

Yapılan açıklamanın devamında, opsiyon ticaretinin Bitcoin yarılanması (halving) öncesi ve sonrasında daha volatil bir hal alabileceği vurgulandı. Yarılanmanın 19 Nisan tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Bitcoin Düşüşüne Rağmen Kurumsallardan “Nadir” Görülen Dev Alım Geldi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Düşüşüne Rağmen Kurumsallardan “Nadir” Görülen Dev Alım Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!