Base Ağındaki Yeni Meme Coin 350 Dolar ile 1,9 Milyon Kar Ettirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yatırımcı, piyasaya yeni sürülen bir meme coin sayesinde 350 dolar ile 1,9 milyon dolar kazandı.

On-chain veri platformu Lookonchain’in 30 Mart tarihli paylaşımına göre bir yatırımcı 350 dolarını 1,9 milyon dolar yaptı.

Söz konusu trader, Coinbase’in Ethereum katman-2 (L2) ölçeklendirme çözümü odaklı ağı Base’de yeni piyasaya sürülen meme coin MFER için 350 dolar değerinde 0,1 ETH alım yaptı. Trader daha sonra büyük yükseliş yaşayan MFER’in bir kısmını 1,77 milyon dolar değerinde 499 Ethereum (ETH) karşılığında sattı.

Yatırımcıda halen 168 bin dolar değerinde 1 milyon MFER bulunuyor. Bu sayede yatırımcı 350 dolar ile 5.598 kat kazanç sağlamış oluyor.

Dextools verilerine göre dün Base ağında piyasaya sürülen meme coin, kısa sürede 170 milyon dolarlık piyasa değerine ulaştı. Son 24 saatte 183 milyon dolarlık ticaret hacmi elde eden meme coin, bu alanda birçok altcoin’i geride bırakmayı başardı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Base Ağındaki Yeni Meme Coin 350 Dolar ile 1,9 Milyon Kar Ettirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!