Solana Meme Coin’i 4 Dolara Ulaştı, Pepe’yi Geride Bırakarak En Büyük 3. Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana ağının son dönemdeki yıldızı Dogwifhat (WIF), 4 milyar dolarlık piyasa değeri ile Pepe’yi (PEPE) geçerek en büyük 3. meme coin oldu. 

Solana ağında meme coin furyasının başlamasında kilit rol oynayan WIF, gün içerisinde 4 doları aşarak 4 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı. Bu yükselişin ardından en büyük 3. meme coin olan Pepe’yi geride bıraktı. Pepe 2023 yılında başka bir meme coin furyasını başlatan ve en çok yükselen coinlerden biri olarak kayıtlara geçmişti.

Mevcut durumda meme coin sıralaması ise şu şekilde oldu; Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), WIF ve PEPE.

CoinGecko verilerine göre haberin yazıldığı esnada DOGE 31 milyar dolarlık market değerine sahipken Shıba Inu 18,2 milyar dolar, WIF 3,7 milyar dolar ve PEPE 3,3 milyar dolar değerinde bulunuyor. Bunların arkasında ise bu yılın adeta şov yapan meme coin’i FLOKI 2,39 milyar dolarlık değeriyle ön plana çıkıyor.

WIF’in şimdiye kadarki en büyük balinası “2Fcm” adlı cüzdan, WIF’i 2023 Aralık’ta 0,248 dolar ortalama ile alarak %1.440 kar ile 134 milyon dolar elde etti.

WIF, 4 dolara ulaşmasının ardından bir miktar geri çekildi ve yazım esnasında 3,68 dolardan işlem görüyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Meme Coin’i 4 Dolara Ulaştı, Pepe’yi Geride Bırakarak En Büyük 3. Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!