"Bitcoin, trilyon dolara varan yatırım alabilir"

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitwise’dan Matthew Hougan, yatırımcılara verebileceği en iyi tavsiyenin “sakin olmaları ve uzun vadeli düşünmeleri” olduğunu söyledi.

Bitwise baş yatırım yetkilisi Matthew Hougan, kurumsal yatırımcıların yavaş yavaş kriptoya geçerken borsa yatırım fonları (ETF’ler) aracılığıyla Bitcoin’e (BTC) 1 trilyon dolar kadar enjekte edebileceklerini söyledi.

Hougan, yatırım uzmanlarına gönderdiği bir notta Bitcoin’in fiyat oynaklığına ilişkin endişeleri ele aldı. Varlık 60.000 ila 70.000 dolar arasında gidip gelirken, yönetici en iyi yaklaşımın “sakin kalmak ve uzun vadeli düşünmek” olacağını söyledi.

Fiyat kısa vadede istikrarsız görünse de, Hougan önümüzdeki aylarda ve yıllarda dört gözle beklenecek birçok önemli olay olduğunu belirtti.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
"Bitcoin, trilyon dolara varan yatırım alabilir"
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!