Bitcoin Devi MicroStrategy Yatırım Firmasından Gelen Açıklama ile Yıkıldı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım firması Kerrisdale Capital tarafından yapılan açıklamalar, MicroStrategy’nin hisselerinde düşüşe yol açtı.

Bitcoin odaklı yatırım şirketi MicroStrategy, Kerrisdale Capital’in açıklamalarıyla sarsıldı. Kerrisdale Capital tarafından 28 Mart Perşembe günü yapılan açıklamada, MicroStrategy’nin artık Bitcoin’e maruz kalmak için en kritik şirketlerden biri olmadığını ve spot Bitcoin ETF’lerinin birçok yatırımcıya iyi bir alternatif sunduğunu belirtti.

Bununla birlikte MicroStrategy’nin Bitcoin için normal piyasa değerinden 2 buçuk kat fazla bir fiyatlamaya sahip olduğu ifade edilerek 177 bin dolarlık bu fiyatlamanın kabul edilmez olduğuna yer verildi.

Kerrisdale Capital, MicroStrategy için “işlerin çığrından çıktığını” ifade ederken Bitcoin’de long (uzun) MSTR hisseleri özelinde ise short (kısa) pozisyon aldıkları vurgulandı:

MicroStrategy hisselerinin bitcoin’e erişim sağlamanın nadir ve benzersiz bir yolunu temsil ettiği günler çoktan geride kaldı. MicroStrategy hisseleri, Bitcoin fiyatındaki son yükselişin ortasında yükseldi ancak kriptoda sıklıkla olduğu gibi işler çığırından çıktı. Hisse senedinin göreceli çekiciliği için belirtilen nedenlerin hiçbiri “aynı coin için iki katından fazla ödemeyi” haklı çıkarmaz.

Kerrisdale Capital tarafından sunulan bu söylemlerin ardından MSTR hisseleri 28 Mart gününü %11 düşüşle kapattı. MSTR yazım esnasında 1.704 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Devi MicroStrategy Yatırım Firmasından Gelen Açıklama ile Yıkıldı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Devi MicroStrategy Yatırım Firmasından Gelen Açıklama ile Yıkıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!