Ethereum deflasyonu nasıl gerçekleşiyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deflasyonist tokenler: Kriptonun geleceği mi? Ethereum’un deflasyonist değişimi Web3 ekosistemlerinde yeni bir trend başlatıyor.

Kripto paralar genellikle yatırım fırsatları olarak tanıtılsa da, birincil amaçları aslında alternatif bir para birimi olarak hizmet etmekti. Bu anlatı göz önünde bulundurulduğunda, arz ve talep kuralları itibari para birimleri için olduğu gibi kripto para birimleri için de geçerlidir. 

Bir ekonomi lisans öğrencisi para, ekonomi ve piyasa güçlerinin temelinin arz ve talebi dengelemek olduğunu söyleyebilir. Bir varlığın ne kadarının dolaşımda olduğu ve ne kadarının talep edildiği – kaç kişinin o varlığı istediği – fiyatının belirlenmesine yardımcı olur. Arz ve talep arasındaki bu denklem tüm ekonomilerin temelini oluşturur ve kripto paralar için de geçerlidir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum deflasyonu nasıl gerçekleşiyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!