Kripto ödemeleriyle ilişkili güvenlik riskleri nasıl azaltılır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olası güvenlik saldırılarının risklerini azaltmak için kripto para ödemelerinizi bu temel güvenlik önlemleriyle koruyun.

Merkezi olmayan ve dağıtık yapısı nedeniyle blokzincir teknolojisinin güvenli ve saldırılara karşı dirençli olması amaçlanmıştır. Bununla birlikte, saldırılara karşı tamamen bağışık değildir ve yüzde 51 saldırıları, çift harcama saldırıları, sybil saldırıları ve DDoS saldırıları dahil olmak üzere birçok farklı türde blokzincir saldırısı tespit edilmiştir. 

Yüzde 51 saldırısı, blokzincir saldırılarının en sık görülen tarzlarından biridir. Bu saldırıda, bir saldırgan blok zinciri ağının hesaplama gücünün yüzde 50’sinden fazlasını kontrol eder ve bu da onlara işlemleri değiştirme ve mevcut bloklara sahte işlemler ekleme olanağı verir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto ödemeleriyle ilişkili güvenlik riskleri nasıl azaltılır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!