Çin Menşeli Şirket, Kripto Paralara 100 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Inkeverse adlı Çinli firma, 100 milyon dolarlık kripto para yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı. 

Hong Kong merkezli ve Çin canlı yayın şirketi olan Inkeverse, 26 Mart’ta yönetim kurulunun, önümüzdeki beş yıl içinde düzenlenmiş ve lisanslı herhangi bir ticaret platformunda kripto para alımı için 100 milyon ABD Doları bütçe onayını açıkladı.

Şirket, kripto para satın alımı için var olan nakit rezervlerini finansman kaynağı olarak kullanacak.

“Inkeverse’nin kripto para alımları mevcut nakit rezervlerinden finanse edilecek.

Kripto para biriminin satın alınmasıyla ilgili olarak, şirket bunu piyasa koşullarına bağlı olarak kendi takdirine bağlı olarak gerçekleştirecektir.

Bu duyuru tarihi itibariyle Grup, düzenlenmiş ve lisanslı herhangi bir ticaret platformundan herhangi bir kripto para birimi satın almamıştır.

Şirketin satın alabileceği veya satabileceği herhangi bir kripto para biriminin piyasa koşullarına bağlı olacağını ve Yönetim Kurulunun takdirinde olacağını unutmamalıdır.

Kripto para piyasası kısa vadede dalgalı bir seyir izliyor ve kripto para fiyatları da büyük dalgalanmalar yaşıyor. Bu nedenle şirket tarafından satın alınan veya satılan herhangi bir kripto para biriminin zamanlaması, miktarı, türü veya fiyatı konusunda herhangi bir garanti verilemez.”

Inkeverse, a Hong Kong-listed company and Chinese live-streaming company, announced on March 26 that its board of directors has approved a budget of US$100 million for the group to purchase cryptocurrencies on any regulated and licensed trading platform within the next five…

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) March 27, 2024

Belirtilen kripto para birimlerinin alım yapılacağı konusunda net bir karar verilmedi.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çin Menşeli Şirket, Kripto Paralara 100 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!