QCP Capital: Geleneksel Finans ile Bitcoin 100 Bin Dolar Yolculuğunda!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması QCP Capital, Bitcoin’in kaçınılmaz olarak 100 bin dolara doğru hareket edeceğini belirterek sebeplerini açıkladı.

QCP Capital tarafından 26 Mart günü sunulan bir notta, Bitcoin’in yeniden 70 bin doların üzerine çıkmasının arkasındaki nedenlere ve olası gelecek senaryolarına yer verildi.

Kurumsal yatırımcıların girişlerini ve spot Bitcoin ETF’lerine yönelik nakit akışının pazartesi itibariyle tekrardan canlandığını vurgulayan analistler, piyasanın 100 bin dolar yolculuğunda gerekli yakıta sahip olduğunu kaydetti.

Londra Menkul Kıymetler Borsası’nın mayıs ayında Bitcoin ve Ethereum için ETN alım satımına başlayacağına dair haberlerin son yükselişte önemli bir yeri olduğu işaret edilirken bazı büyük bankaların portföylerine Bitcoin’i eklemeye devam etmesinin de oldukça pozitif fiyatlandığına yer verildi.

QCP Capital, global çaplı büyük krizler yaşanmadığı sürece Bitcoin’e yönelik ilginin devam edeceğini ve yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi geleceğini öngördü:

Daha geniş bir makro riskten kaçış olmazsa, bir sonraki yükseliş ayağı bu noktada kaçınılmaz gibi görünüyor.

QCP Capital: Geleneksel Finans ile Bitcoin 100 Bin Dolar Yolculuğunda! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital: Geleneksel Finans ile Bitcoin 100 Bin Dolar Yolculuğunda!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!