Yerli kripto para dolandırıcılarına bir darbe daha

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve altcoinlerin yükselişi, ülkemizde yatırımcıların ilgisini bu alana çekerken kolluk kuvvetleri dolandırıcılara göz açtırmıyor.

Ülkemizde kripto para yatırımcılarını dolandıran suç şebekelerine düzenlenen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Mart ayının son haftası başlarken yeni bir operasyon haberi daha basında yankı buldu. 

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre Niğde merkezli, toplamda dört ilde düzenlenen baskınlarda toplamda 12 kişi yakalandı. Ajansın edindiği bilgilere göre Niğde Siber Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, “nitelikli dolandırıcılık” kapsamında yürüttüğü soruşturmada İ.A isimi şahsın Telegram’daki kripto para kanalları aracılığıyla 40 bin dolara yakın uğradığı zararı araştırdı. Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçlerinin el ele verdiği süreçte Niğde, Yalova, Aydın ve Ankara’da yakalanan kişilerin yedisi adliyeye sevk edildi. 

Operasyonda çeşitli adreslere baskın düzenleyen emniyet güçleri, yapılan aramalarda 1 adet BMW cabrio araç, 31 bin dolar, 1 adet hard disk, 14 adet cep telefonu ve sim kart gibi taşınırları ele geçirdi. 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yerli kripto para dolandırıcılarına bir darbe daha
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!