Ethereum 3 Bin Dolara Mı Düşecek? ETH Alternatifi 10x Potansiyelli 3 Coin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’da yaşanan transferler fiyatın 3 bin dolara düşeceğini düşündürürken ETH alternatifi 10x potansiyelli 3 coin dikkat çekti.

Lider altcoin Ethereum, oldukça karmaşık günler yaşıyor. Son fiyat güncellemesinin ardından çok sayıda yatırımcının yüksek miktarda ETH sattığı görülürken zincirüstü veri platformu Spotonchain’den alınan bilgilere göre, 24 saat içerisinde CEX’lere 32,5 bin ETH yatırıldı.

Fiyat güncellemesi sonrası gerçekleşen ETH’nin fiyat hareketi, altcoinin performansına yönelik spekülasyonları da beraberinde getirdi. Düşüş yönlü piyasa hissiyatı ETH’nin, son dönemlerde 4 bin dolar seviyesinin ardından ciddi bir değer kaybı yaşamasına yol açtı. 

24 saat içerisinde 109 milyon dolar değerinde ETH’nin CEX’lere yatırılması, Ethereum’un 3 bin dolara düşeceği yönündeki öngörülere yol açtı. Tedbirli bir yaklaşım olduğu belirtilen bu eylem, balinaların geri alımı düşünmeden önce daha önemli bir fiyat düzeltmesi beklentisi olduğunu ortaya koydu.

CoinMarketCap verilerine göre Ethereum fiyatı, son bir hafta içerisinde yüzde 7 civarında düştü. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 3396 dolardan işlem gören lider altcoin’in 3 bin dolara düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. 

Diğer taraftan spot ETF başvurularının onaylanacağı yönündeki iyimserlik, son haftalarda giderek azalmaya başladı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF başvurularını kabul etmeden önce sayısız kez reddettiği düşünüldüğünde ETH ETF başvurularının akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Yapılan son analizler, SEC’in vadesi Mayıs 2024’te dolan tüm spot Ethereum ETF başvurularını reddetmeyi planladığını gösteriyor. Başvuruların reddedilmesi durumunda ETH fiyatının ne şekilde etkileneceği de heyecanla bekleniyor. 

Ethereum kaotik bir dönem yaşamaya devam ederken yatırımcılar, ETH alternatifi projelere yöneliyor. Kısa vadede kazanç elde etmek isteyen kripto meraklıları, Dogecoin yükseltmesi olarak konumlanan Dogecoin20, ejderha temalı meme coin Smog ve BTC madenciliği çözümü Bitcoin Minetrix ile ilgileniyor. 

Dogecoin20 Token 8 Milyon Doları Aştı 

Son günlerin en popüler ön satış etkinliklerinden biri olan ve indirimli fiyatlardan Dogecoin20 token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan yeni meme coin projesi DOGE20, rekora koşuyor.

Ön satışta toplanan fonların 8 milyon doları aştığı DOGE20 ön satışı, tahmin edilenden hızlı ilerliyor. Popüler meme coin Dogecoin’in bir yükseltmesi olarak konumlanan DOGE20, borsa listelemeleri öncesinde erken dönem yatırımcılara sunuluyor.

Mevcut aşamada 0,000208 dolardan alıcı bulan DOGE20 token, yalnızca çevreci bir meme coin olması değil staking özellikleri ile de dikkat çekiyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısının 22 milyarı aştığı proje, 10x yapma potansiyeline sahip projeler arasında yer alıyor. 

Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri aracılığıyla DOGE20 tokene yatırım yapabiliyor. 

En Büyük Solana Airdrop Etkinliği SMOG İle Geliyor

Solana ağında inşa edilen ejderha temalı meme coin SMOG token, gelmiş geçmiş en büyük airdrop etkinliğini gerçekleştirmeyi planlıyor. 7 Şubat’ta Jupiter DEX’inde listelenen ve birkaç saat içerisinde hızla artan SMOG, borsa performansının yanı sıra airdrop etkinliği ile de dikkat çekiyor. 

CoinMarketCap verilerine göre, son 1 ayda yüzde 212 civarında artan SMOG token satın almak isteyen yatırımcılar, bu yazı yazıldığı esnada 0,1769 dolar ödüyor. SMOG token, staking özelliğiyle yatırımcılara pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor. Staking ile SMOG token sahipleri, en büyük Solana airdrop etkinliğinde yer alma imkanı buluyor. 

Zealy ile ortaklaşa yürütülen airdrop etkinliğine katılmak için yatırımcılar, bir dizi etkileşimli sosyal medya ve internet görevini yerine getiriyor. Tamamlanan her bir görev, katılımcıların airdrop’u kazanma şansını artırıyor. 

Proje ekibi, SMOG tokene yatırım yapmak isteyenlere bir indirim uyguluyor. Proje sayfasından yapılan satın alımlarda yatırımcılar, yüzde 10 daha az ödeme yapıyor. SMOG satın almak isteyenler, ETH, USDT veya kart işlemleriyle projeye dahil olabiliyor.

Bitcoin Minetrix 12 Milyon Doları Geçti

Herhangi bir teknik bilgi, donanım, yazılım veya enerji çözümü gerektirmeden BTC madenciliği yapma imkanı sunan Bitcoin Minetrix projesinda toplanan fonlar 12 milyon doları aştı. Ön satışı halen devam eden projede indirimli fiyatlardan Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen yatırımcılar, etkinliğe yoğun ilgi gösteriyor. 

Proje, Bitcoin’in uzun yıllar sonra yeniden ATH yapması sonrası daha fazla dikkat çekiyor. Bitcoin satın almak için yeterli bütçesi olmayan kripto meraklıları, madencilik çözümü sunan BTCMTX tokenlere yöneliyor. 

Bitcoin Minetrix platformu, Stake Et ve Madencilik Yap mekanizmasını kullanıyor. Satın alınan BTCMTX tokenler, bulut madenciliği kredileri karşılığında stake ediliyor. Bu krediler, madencilik süresi boyunca yakılıyor. Ortaya çıkan BTC’ler ise katılımcının cüzdanına aktarılıyor.

Staking özelliğiyle pasif gelir elde etme imkanı sunan zahmetsiz ve maliyetsiz BTC madenciliği çözümü Bitcoin Minetrix, Bitcoin meraklısı yatırımcıları bekliyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,0142 dolar karşılığında 1 BTCMTX token satın alabiliyor.

Ön satış etkinliğine katılarak erken dönem yatırımcı olmak ve borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç elde etmek isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC veya kart işlemleri sayesinde Bitcoin Minetrix tokene yatırım yapabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 3 Bin Dolara Mı Düşecek? ETH Alternatifi 10x Potansiyelli 3 Coin
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!