İngiltere'de Bitcoin milyarderine dev kara para operasyonu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Krallık polisi, ele geçirmenin ülke tarihindeki “türünün en büyüğü” olduğunu ve ceza tarihinin Mayıs ayı olarak belirlendiğini bildirdi.

Birleşik Krallık’ta elinde 2,5 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) tutan bir otel çalışanı, büyük dolandırıcılık davalarına bakan özel bir mahkemede kara para aklamaktan suçlu bulundu.

BBC’nin yakın tarihli bir haberine göre, Southwark Kraliyet Mahkemesi Jian Wen’i “milyonlarca sterlinlik ev ve mücevher” satın almak için Bitcoin kullanarak kara para aklamaktan suçlu buldu. Soruşturma kapsamında 48 elektronik cihaz ve birçoğu Mandarin dilinden çevrilmiş binlerce dijital dosya incelendi.

Yetkililerin dikkatini çeken Wen’in yaşam tarzındaki değişiklik oldu. 2017 yılında, bir Çin restoranının üst katındaki bir dairede yaşarken, Kuzey Londra’da aylık yaklaşık 21.420 dolara mal olan altı yatak odalı bir ev kiraladığı tespit edildi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
İngiltere'de Bitcoin milyarderine dev kara para operasyonu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!