Ethereum’da Hangi İşlem Stratejisi Daha Çok Kazandırıyor?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yatırımcının iki farklı strateji ile denediği ticaretler hangisinin daha mantıklı olduğunu düşündürdü.

On-chain veri hesabı Lookonchain 23 Mart tarihinde paylaştığı gönderide, bir yatırımcının Ethereum’da iki farklı strateji ile denediği yatırım çeşitlerine yer verdi.

Son dönemde sık sık alım-satım yapan trader, 5 gün boyunca hatalı işlemler açtı. Söz konusu yatırımcı 5 günde tam 1,47 milyon dolar zarar etti.

Toplamda 31 kez Ethereum işlemi gerçekleştiren yatırımcı, bunların yalnızca 9 tanesine tekabül eden %29’unda başarılı oldu. Buna rağmen yatırımcının karı 4,23 milyon dolar oldu.

Yatırımcının bu kadar kar elde etmesinin arkasında yatan sebep ise geçtiğimiz yıl aldığı Ethereum’u 1 yıl boyunca satmaması olarak kayıtlara geçti. Trader, bir yıl elinde tuttuğu Ethereumlardan tam 6,5 milyon dolar kar etti.

Lookonchain’e göre uzun vadeli yatırımlar, kısa vadeli yatırımlara göre daha fazla kar elde edilmesine olanak sağlıyor.

Ethereum’da Hangi İşlem Stratejisi Daha Çok Kazandırıyor? isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da Hangi İşlem Stratejisi Daha Çok Kazandırıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!