Bitcoin’de Düzeltme Bitti Mi? Yükselişin Devamı İçin Kritik Fiyatlar Açıklandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz firması Swissblock, yaşanan son düzeltmelerin ardından Bitcoin’de (BTC) yeni zirveler beklenebileceğini söyledi.

Swissblock analistleri kısa süre önce yayınladıkları bir notta kripto para piyasasına yakından bir bakış attı. Analistler, Bitcoin’in daha yüksek seviyelere çıkmadan önce bir düzeltme aşamasını tamamladığını ve önünün açık olduğunu vurguladı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Swissblock analisti Henrik Zeberg, yükselişin hem altcoinlere hem de Bitcoin madenciliği yapan şirketlere yarayacağını ifade etti:

Artık çok daha yüksek seviyeler geliyor. Altcoinlerin ve Bitcoin madencilerinin yükseliş trendinin bir sonraki aşamasında “son derece iyi” performans göstereceğini düşünüyorum.

Jelle isimli bir kripto para fenomeni ise 21 Mart tarihinde paylaştığı gönderide, Bitcoin’in 63 bin doların üzerinde kaldığı sürece yükselişlerine devam edeceğini ve 60.900 dolardaki lokal dip noktasının geride kalacağını belirtti. Bununla birlikte tam bir boğa için 69 bin doların aşılması gerektiğini söyledi:

65.300 doları elimizde tuttuğumuz sürece dibin geride kaldığından oldukça eminim. Tekrar tam boğaya dönüşmek için 69.000 doları geri almamız gerekiyor. Ancak şu ana kadar her şey çok iyi.

Bitcoin’de Düzeltme Bitti Mi? Yükselişin Devamı İçin Kritik Fiyatlar Açıklandı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Düzeltme Bitti Mi? Yükselişin Devamı İçin Kritik Fiyatlar Açıklandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!