Bitcoin yatırımcıları ne zaman satış yapmalılar?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Redditor, “aşırı açgözlülük” dönemlerinde Bitcoin’in yüzde 5’ini satmanın, herkes gibi saklamaktan daha yüksek yatırım getirisi sağladığını öne sürdü.

Bir Redditor’un analizine göre, piyasa “aşırı açgözlülük” durumundayken Bitcoin’in (BTC) bir kısmını satmak, sadece satın alıp saklamaktan daha karlı bir yatırım stratejisi.

Redditor u/skogsraw 21 Mart’ta paylaştığı bir analizde, bir dolar maliyet ortalaması (DCA) stratejisi belirlemek için Crypto Fear & Greed Index kullanıldığında “vanilla” DCA stratejisine kıyasla daha yüksek bir yatırım getirisi (ROI) elde edildiğini ortaya koydu.

u/skogsraw’ın “kıyaslama” stratejisi, 17 Mart 2018’den başlayarak 9 Eylül 2023’e kadar haftada bir kez Bitcoin’e 100 dolar DCA’lamayı içeriyordu ve bu da yüzde 124,8 yatırım getirisi sağladı. 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin yatırımcıları ne zaman satış yapmalılar?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!