Bitcoin üzerindeki ETF baskısı ne zaman bitecek?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale’in Bitcoin ETF’sinden çıkışların yaşandığı bir başka büyük gün oldu, ancak ETF analisti Eric Balchunas bunların yakında azalacağına inanıyor.

Kripto varlık yöneticisi Grayscale’in Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF), 21 Mart’ta fondan yaklaşık 359 milyon dolar negatif akış ile bir başka yüksek çıkış gününe imza attı, ancak analistler bu hareketin yakında sona erebileceğini düşünüyor. 

Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) 21 Mart’taki 358,8 milyon dolarlık net çıkışları, Farside Investors verilerine göre 18 Mart’taki 642 milyon dolarla kayıtlara geçen en büyük gün olan büyük bir haftalık çıkışları takip ediyor.

Son rakamlar GBTC için bu haftanın toplam çıkışını 1,8 milyar dolara çıkarıyor ve 10 Bitcoin ETF’sinin tamamında üst üste dördüncü net çıkış gününü işaret ediyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin üzerindeki ETF baskısı ne zaman bitecek?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!