Bitcoin Ticaretinin Ustası Milyonlarca Dolarlık BTC’yi Elinden Çıkardı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı Bitcoin (BTC) yatırımlarıyla öne çıkan bir balinanın son işlemi dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre başarılı Bitcoin yatırımcısı yine karlı bir işleme imza attı.

Veriler söz konusu balinanın 22 Mart günü ortalama 65.037 dolardan 9 milyon dolar değerinde 139 Bitcoin sattığını gözler önüne serdi. Bu yatırımcı şimdiye kadar 11 farklı Bitcoin alım-satım işlemi gerçekleştirdi.

Bu 11 işlemin 6 tanesinde başarıya ulaşırken toplam karı 5,23 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Yatırımcı özellikle zararı durdurma konusundaki başarısıyla öne çıkarken kardaki pozisyonunu doğru yerde kapatmayı da genel olarak başarabildi.

DeBank verilerine göre yatırımcı karlarının çoğunu borsalara çekti ve bu işlemleri gerçekleştirdiği cüzdanında sadece 10 bin dolar değerinde Ethereum kaldı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 66.460 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Ticaretinin Ustası Milyonlarca Dolarlık BTC’yi Elinden Çıkardı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Ticaretinin Ustası Milyonlarca Dolarlık BTC’yi Elinden Çıkardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!