Coinbase CEO'sundan Ether ETF yorumu geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzmanlar, ETH’nin bir menkul kıymet olup olmadığını tartışırken Coinbase CEO’su Brian Armstrong da kendi firkirlerini ortaya koydu. 

Coinbase’in kurucusu ve CEO’su Brian Armstrong, Ether’in (ETH) Bitcoin (BTC) gibi ABD federal yasalarına göre bir emtia olduğunu vurguladı. Bu açıklama, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ethereum borsa yatırım fonları (ETF’ler) için yapılan başvuruları değerlendirdiği bir dönemde geldi. SEC, yılın başlarında Bitcoin için ETF onayları vermişti, bu durum ETH ETF’lerinin de benzer bir onay sürecinden geçeceğine dair beklentileri tetikliyor. 

Armstrong, Bloomberg ile yaptığı röportajda, SEC’in Bitcoin ETF’lerini onaylaması göz önünde bulundurulduğunda, Ethereum ETF’lerinin de gecikme olmadan onay alması gerektiği fikrini paylaştı. Ancak, federal kurumlar arasında Ethereum’un menkul kıymet olarak mı yoksa emtia olarak mı sınıflandırılacağı konusunda bir anlaşmazlık olduğunu ve bu durumun başvuru sürecini karmaşıklaştırabileceğini ifade etti.

“Ethereum ETF’lerinin çok net bir şekilde onaylanması gerektiğini ve kanunlar önünde herkesin eşit muameleyi hak ettiğini düşünüyorum.”

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase CEO'sundan Ether ETF yorumu geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!