Bu teknik BTC satın almak için hiçbir zaman geç olmadığını kanıtlıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bireysel yatırımcılar Bitcoin’in artık satın almak için çok pahalı olduğunu düşünebilir, ancak dolar-maliyet ortalamasının mevcut en etkili yöntemlerden biri olduğu kanıtlanmıştır.

Tecrübeli Bitcoin (BTC) yatırımcıları, kripto piyasasının döngüler halinde işlem gördüğünü ve BTC fiyatının önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini aştığına göre, tam bir boğa döngüsünün devam ettiğini biliyor.

Bu yeni döngü hız kazandıkça, ana akım medya Bitcoin hakkındaki makalelerle dolup taşıyor ve dünyaca ünlü yatırım gurularından Uber sürücülerine kadar herkes, anında zenginlik elde etmek için satın alınması gereken en iyi ipuçları, püf noktaları ve ay paraları hakkında bir fikir sahibi gibi görünüyor.

Son boğa piyasasına benzer şekilde, bu piyasa da bir şekilde 100 doları 10.000 dolar veya daha fazlasına dönüştürmeyi başaran kripto-Twitter ünlülerinin paylaşımlarıyla dolup taşacak, ancak bu, kendilerini çoğu zaman kripto para balinalarının kaprislerine ve kripto türevleri sunan borsalarda görülen vahşi fiyat dalgalanmalarına maruz bulan kripto para yatırımcılarının çoğunluğunun deneyimi olmayabilir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu teknik BTC satın almak için hiçbir zaman geç olmadığını kanıtlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!