Wrapped XRP (wXRP) nedir ve nasıl çalışır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wrapped XRP’nin ne olduğunu ve Ripple’ın XRP Ledger’ı dışındaki blok zincirlerinde wXRP’nin nasıl kullanılacağını öğrenin.

Wrapped XRP (wXRP), XRP’ye (XRP) sabitlenmiş bir kripto varlığıdır ve Ripple’ın yerel XRP Ledger’ı dışındaki blok zincirlerinde kullanılabilir. Ripple, işletmeler için kripto çözümleri sunan blok zinciri tabanlı küresel bir ödeme sistemidir ve XRP, Ripple ağının yerel para birimidir. Aynı değere sahip olan ve paketlenmiş versiyonu olan wXRP, diğer blok zincirlerinde finansal ödemelerde ve hesaplaşmalarda kullanılabilir.

Bu makalede, neden wXRP’ye ihtiyacımız olduğu, wXRP’nin nasıl satın alınacağı, wXRP’nin kullanım durumları ve wXRP tokenlerinin amacı ve güvenliği tartışılacaktır. 

Wrapped kripto paralar, üzerine inşa edildikleri orijinal blok zinciri dışındaki blok zincirlerinde kripto para olarak kullanılan tokenlardır. Wrapped kripto paranın değeri orijinal kripto parası ile aynıdır (1:1). Bu, Bitcoin (BTC), Ether (ETH) veya XRP gibi kripto paraların kendi blok zincirleri dışındaki zincirlerde kullanılmasına ve böylece kullanımlarının artmasına olanak tanır. 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wrapped XRP (wXRP) nedir ve nasıl çalışır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!