Solana’daki Meme Coin Çılgınlığı İçin Binance’den Dev Adım Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Web3 cüzdanı, Solana (SOL) ağıyla entegrasyonunu tamamladı.

Binance Web3 Cüzdanı Solana ağıyla olan entegrasyonunu başarıyla gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların Binance Web3 Cüzdanları aracılığıyla Solana ağındaki merkeziyetsiz uygulamlar ile (dApp) kolaylıkla etkileşime geçebilecekleri belirtildi.

Kullanıcılar bu sayede Solana ekosistemiyle ilişkili tüm varlık yönetim işlemlerini, alım-satımları, likidite ekleme işlemlerini Binance Web3 Cüzdanı üzerinden yapabilecek.

Entegrasyon kapsamına dahil edilen Solana tabanlı projeler arasında Drift, Dual Finance, Jito, Jupiter, Magic Eden, MarginFi, Orca, PsyOptions, Pyth Network ve Raydium yer aldı.

Borsa tarafından yapılan duyuruda, Solana ağındaki airdropların da Web3 cüzdanı aracılığıyla erişilebilir olacağının sinyali verildi.

Solana ekosistemi özellikle son günlerde ciddi yükselişlere ev sahipliği yaparak kripto para yatırımcılarının ilgi odağında yer aldı. CoinGecko verilerine göre Jupiter son 24 saat içerisinde %50 yükselerek en çok değer kazanan projelerin başında geldi.

Binance Web3 Cüzdan ile entegrasyon sağlayan Jito son 24 saatte %28, Orca %32, Pyth %28, Raydium ise %70 yükseliş performansı sergiledi.

Solana’daki Meme Coin Çılgınlığı İçin Binance’den Dev Adım Geldi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’daki Meme Coin Çılgınlığı İçin Binance’den Dev Adım Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!