Bitcoin Yükselişi ile Birlikte Madencilik Zorluğu da ATH Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madencilik zorluğu tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Bitcoin fiyatındaki yükselişlere paralel olarak madencilik zorluk seviyesinde rekor görüldü. 14 Mart tarihinde yapılan ayarlamayla birlikte zorluk seviyesi 83,9 trilyon seviyesine çıkarak tarihin en yüksek seviyesine ulaştı.

Bir önceki tepe noktası 15 Şubat tarihinde 81,7 trilyon ile görülmüştü. Ardından 1 Mart tarihindeki ayarlamayla ufak bir gerilemeye yaşayarak 79 trilyona kadar gerilese de bu düşüş uzun sürmedi.

Madencilik zorluğuna paralel olarak hashrate seviyesi de yeni bir zirveye ulaştı. Hashrate 591,14 EH/s olarak kayıtlara geçti. Bu durum daha fazla madencinin Bitcoin kazmaya başladığını gösterirken beraberinde hem rekabet hem de Bitcoin ağının güvenliği artıyor.

Madenciler halihazırda blok başına 6,25 Bitcoin çıkarıyor. Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasıyla (halving) birlikte bu oranın 3,125’e düşecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişi ile Birlikte Madencilik Zorluğu da ATH Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!