Solana SolSea'de bir NFT nasıl basılır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana SolSea, OpenSea gibi köklü NFT pazarlarına bir alternatiftir. Düşük maliyetleri, hızı ve kullanıcı dostu arayüzü ile NFT yaratıcıları için daha caziptir.

Değiştirilemez tokenların (NFT’ler) cazibesi son zamanlarda popülerliğini artırıyor ve bunun iyi bir nedeni var. Değiştirilemez tokenlar, dijital sanattan oyun öğelerine kadar her şeyi temsil edebilen ve blok zinciri defterinde saklanan yeni bir varlık biçimidir. Bu, NFT’lerin benzersiz, değişmez ve şeffaf olduğu anlamına gelir.

İnsanlar NFT’leri sanat değeri, değer spekülasyonu ve blok zinciri teknolojisine dayanan Decentraland veya Cryptokitties gibi oyunları oynamanın bir parçası olarak çeşitli nedenlerle toplamaktadır.

NFT’lerin popüler hale gelmesinin birçok olası nedeni vardır ve farklı kişilerin bunlara yatırım yapmak için farklı nedenleri olacaktır. Ethereum, bu tokenları oluşturmak için başvurulan ağ haline gelmiştir ve ERC-721 token standardı bu alanda en yaygın olanıdır. Ancak bu durum ciddi ağ tıkanıklıklarına, yüksek ücretlere ve yavaş işlem sürelerine yol açmıştır. Sonuç olarak, diğer blok zincirleri NFT’ler için kendi çözümlerini sunmaya başladı.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana SolSea'de bir NFT nasıl basılır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!