Binance Altcoin Listelemelerinde Sıkılaştırmaya Gitmiş: İşte Şartlar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, altcoin listeleme prosedürlerinde sıkılaştırmaya gitti.

Binance, yatırımcı korumasını artırmak için kripto para listeleme sürecini sıkılaştırdı. Bloomberg tarafından sunulan habere göre yapılan değişikler kapsamında Binance, listelenecek altcoin projelerinde 1 yıllık bloke süreci, daha fazla güvenlik depozitosu talep edilmesi ve piyasa yapıcılara ayrılan coin miktarının azaltılması gibi faktörleri gözetmeye başladı.

Söz konusu kurallar geçtiğimiz yılın sonlarında devreye girerken o noktadan sonra listelenen her projeye uygulandığı düşünülüyor.

Açıklanan detaylara göre Binance, listeleyeceği altcoin projelerine en az bir yıllık bloke uygulama yolunu seçti. Bu süre boyunca, belirli bir miktarda altcoin “akıllı sözleşme” adı verilen bir yazılımda kitlenecek ve transfer edilemeyecek şekilde temin edilmeye başlandı.

Bu sayede, yatırımcıların ani satışlar ve fiyat dalgalanmalarından kaynaklanan kayıplarının önüne geçilmesi hedeflendi.

Binance, bazı kripto projelerinden güvenlik depozitosu yatırmalarını da talep ediyor. Bu sayede projenin şartları karşılamaması durumunda Binance, yatırımcıları korumak için teminata sahip olacak.

Atılan bu adımla birlikte hem yatırımcı güvenliği sağlanırken hem de Binance’in regülasyonlara daha uyumlu hale gelmesi amaçlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Altcoin Listelemelerinde Sıkılaştırmaya Gitmiş: İşte Şartlar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!