Bitcoin opsiyonları ile zarar etmekten nasıl korunursunuz?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’de yükseliş var ama vadeli işlemlerin likidasyonundan mı korkuyorsunuz? İşte profesyonel yatırımcıların daha güvenli bahisler yapmak için opsiyonları nasıl kullandıkları.

Bitcoin (BTC) boğaları 21 Kasım’da 15 bin 500 dolara gerilemenin döngünün dibini işaret edeceğinden umutluydu ancak BTC son 18 gündür 17 bin 600 doların üzerinde bir günlük kapanış yapamamıştı. 

Yatırımcılar mevcut fiyat hareketinden açıkça rahatsız ve BlockFi’nin 28 Kasım’da iflasının onaylanması, herhangi bir potansiyel Bitcoin fiyat toparlanması için yardımcı olmadı. Kripto para borç verme platformu, para çekme işlemlerini durdurduktan birkaç hafta sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Ripple APAC politika lideri Rahul Advani, Cointelegraph’a gönderdiği bir açıklamada, FTX’in iflasının kripto düzenlemeleri üzerinde daha fazla incelemeye yol açmasını beklediğini ve birkaç küresel düzenleyicinin zaten daha sıkı kripto düzenlemeleri geliştirme sözü verdiğini söyledi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin opsiyonları ile zarar etmekten nasıl korunursunuz?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!