Ünlü CEO’dan Solana ve MicroStrategy Kıyası: Altcoinler Düzeltme İçin Geç Kaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri firması Pixelmatic’in CEO’su Samson Mow, altcoinlerde ciddi bir çöküş yaşanabileceği konusunda uyardı.

Kripto para piyasasında bugün yaşanan düşüşlerden bir gün önce konuşan Samson Mow, altcoin yatırımcılarını uyardı. Spot Bitcoin ETF onaylarının ardından Bitcoin özelinde yaşanan yükselişlerin altcoinleri yukarı taşıdığını fakat bunun sürdürülemez olduğunu vurgulayan Mow, altcoinler için ciddi düşüşler beklediğini vurguladı.

Spot Bitcoin ETF’leri sayesinde Bitcoin’e günlük 500 milyon ile 1 milyar arasında nakit girişi olduğunu buna rağmen altcoinlerin tamamen Bitcoin’in rüzgarından faydalandığını ve yaşadıkları girişlerin suni olabileceğini dile getirdi.

Altcoinler için düşüş tezine bir örnek üzerinden devam ederken Solana’nın güncel piyasa değerinin 80 milyar dolara dayandığını buna karşılık Microstrategy (MSTR) gibi dev bir şirketin piyasa değerinin sadece 30 milyar dolarda seyrettiğini hatırlattı.

Bu durumu adeta “saçma” bulan Samson Mow, büyük altcoin düzeltmesinin geciktiğini ifade etti:

Önümüzdeki haftalarda altcoinlerin düşmesini bekliyorum. ETF onayları sonrasındaki Bitcoin kazançları takip ediyorlar ancak açıkçası bizim sahip olduğumuz 500 milyon ila 1 milyar dolarlık günlük girişlerden yoksunlar. Kazanımlarının sürdürülemez olduğunun ana göstergesi bu olsa gerek. Solana’nın piyasa değeri 73 milyar dolar, MSTR ise 30 milyar dolar. Bu çok saçma. Altcoinlerin büyük bir düzeltme yapması gecikti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü CEO’dan Solana ve MicroStrategy Kıyası: Altcoinler Düzeltme İçin Geç Kaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!