QCP Capital’den Bitcoin Raporu: 150 Bin Dolar Öncesi Kısa Vadeli Düşüş Müydü?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasasında yaşanan son düşüşlerin kalıcı bir etkisi olmayacağını belirtti.

Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasası 15 Mart günü erken saatlerde ciddi düşüşler gördü. Bitcoin ve Ethereum’daki değer kaybı 24 saat içerisinde %10’a dayanırken QCP Capital cephesinden konu hakkında açıklama geldi.

Analistler, yaşanan bu son düşüşün uzun vadeli hedefi etkilemeyeceğini belirtirken muhtemelen sadece likidite temizliği olarak kalacağını vurguladı. Özellikle spot Bitcoin ETF’lerine yönelik talep bu denli güçlü olduğu sürece düşüşlerin devam etmesini beklemedikleri açıklandı:

Günlük Bitcoin spot ETF talebi güçlü kaldığı sürece bu kısa satışların yükseliş trendine kalıcı bir darbe vurması çok zor.

Öte yandan hem kripto para hem de global piyasaların önümüzdeki hafta gerçekleşecek ABD FOMC toplantısını fiyatlamaya başlamış olabileceğine yer verildi. Opsiyon piyasalarında da satış yönlü bir hareketlilik olduğunu dile getiren QCP Capital analistleri, yatırımcıları dikkatli olmaya davet etti:

Piyasa önümüzdeki hafta (20 Mart) FOMC için pozisyon alırken, volatil bir hafta sonuna hazırlanıyoruz. Opsiyon piyasalarındaki open interest verileri de son 24 saat içinde sinsice yükseliyor. Ancak, opsiyonlar yıl sonu Bitcoin fiyatı için 100-150 bin dolardan talep görmeye de devam ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital’den Bitcoin Raporu: 150 Bin Dolar Öncesi Kısa Vadeli Düşüş Müydü?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!