QCP Capital Bitcoin ve Ethereum İçin Tehlikeli Seviyeleri Açıkladı: Piyasalar Gergin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasasında yaşanan son düşüşlerin ardından açıklamada bulundu.

Bugün erken saatlerde bir rapor paylaşan QCP Capital, piyasadaki olumsuz havanın devam etmesiyle birlikte ikinci bir not paylaşma gereksinimi duydu.

Kısa süre önce paylaşılan bu notta, hafta sonu yaşanması beklenen volatilitenin beklenenden erken geldiği ifade edilirken olası sebeplere yer verildi.

Dün akşam sunulan spot Bitcoin ETF giriş verilerinin 32,7 milyon dolar seviyesine gerileyerek beklenenden çok düşük kaldığını vurgulayan analistler talebin geri dönmemesi durumunda düşüşlerin mayıs ayına kadar devam edebileceğini ima etti.

Buna ek olarak yükseliş boyunca opsiyon alımlarını agresif bir şekilde sürdüren kurumsal balinaların da elini çekmeye başladığı ifade edildi. Analistler Bitcoin’in 65 bin doların altında ve Ethereum’un 3 bin doların altında kalması durumunda tehlike çanlarının çalacağını söyledi:

BTC spot ETF girişleri net 132,7 milyon dolar seviyesinde zayıf geldi,. Bu da talepte çok keskin bir düşüş anlamına geliyor.  Bu sabah bildirilen olumsuz risk tersine dönüşleri derinleşti ve Mayıs ayına kadar yayıldı; Piyasa özellikle BTC’nin 65 binin altında ve ETH’nin 3 bin seviyesinin altında olması konusunda gergin. Ayrıca, yükselişte agresif bir şekilde opsiyon satın alan kurumsal oyuncuların çağrılarının önemli ölçüde çözüldüğünü de gördük.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital Bitcoin ve Ethereum İçin Tehlikeli Seviyeleri Açıkladı: Piyasalar Gergin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!