JPMorgan'dan milyar dolarlık Bitcoin ETF tahmini

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir JPMorgan analistine göre, Bitcoin’in yatırımcı portföylerindeki payı, volatiliteye göre ayarlandığında altının 3,7 katına ulaştı.

Bir JP Morgan analistine göre Bitcoin, volatiliteye göre ayarlandığında yatırımcı portföy dağılımında altını geride bıraktı.

JPMorgan genel müdürü Nikolaos Panigirtzoglou, volatiliteye göre ayarlama yapıldığında, yatırımcı portföylerindeki Bitcoin (BTC) dağılımının altından 3,7 kat daha fazla olduğunu söyledi.

Analist, Ocak ayında onaylanmalarından bu yana spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) 10 milyar doların üzerinde önemli bir giriş olduğunu vurguladı ve potansiyel Bitcoin ETF pazar büyüklüğünün, altını bir ölçüt olarak kullanarak 62 milyar dolara ulaşabileceğini iddia etti. 

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan'dan milyar dolarlık Bitcoin ETF tahmini
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!