Golden cross nedir ve nasıl çalışır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Golden cross kripto para yatırımcıları için en popüler yükseliş sinyallerinden biridir ancak bu, mutlaka piyasaya hemen girmeniz gerektiği anlamına gelmez.

Grafiklerdeki Golden Cross, büyük ölçüde geleneksel pazarlardaki etkileyici başarı oranı nedeniyle, ileride karlı fırsatlar vaat etmesi nedeniyle kripto yatırımcılarını heyecanlandırıyor.

Golden cross, düşüş eğilimi gösteren death cross modelinin aksine, sürekli yükseliş trendlerinden önce gelme eğilimindedir. Örneğin, 1970 yılından bu yana S&P 500, Golden Cross oluşmasının ardından bir yıldan kısa bir süre içinde ortalama %15 civarında kazanç elde ediyor.

Kripto kripto varlığı Bitcoin’deki (BTC) Golden Cross rekoru da benzer şekilde etkileyici. Göstergenin 2010’dan bu yana günlük Bitcoin grafiklerinde yedi kez ortaya çıktığı ve bunların beşinin büyük boğa koşularına yol açtığı dikkat çekiyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Golden cross nedir ve nasıl çalışır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!