Popüler Altcoin 400 Milyon Dolarlık Kripto Para Yatırım Planını Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum katman 2 projesi Arbitrum (ARB), ekosistem üzerindeki Web3 oyunlarını desteklemek için yüz milyonlarca dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.

Arbitrum Vakfı kısa süre önce yayınladığı bir gönderide, ekosistemdeki Web3 oyunlarını desteklemek ve yeni gelişmeleri teşvik etmek için yaklaşık 400 milyon dolar değerinde 200 milyon ARB harcanacağını belirtti.

“Oyun Katalizör Programı” olarak adlandırılan bu hamlenin 2 yıllık bir sürece yayılacağını belirten ekip, 160 milyon ARB’nin yeni oyunlar geliştiren ekiplere verileceğini 40 milyonun ise altyapı geliştirmeleri için kullanılacağını vurguladı:

Arbitrum, dinamik bir inovasyon formülü, sağlam teknoloji, organik inşaatçılar ve çeşitli kısa ve uzun vadeli teşvikler aracılığıyla rekabetçi ağ yarışında lider olarak ortaya çıktı. Bu dinamik web3 oyun dikeyinde gerçekleşmedi, ancak Arbitrum’a yeni kullanıcılar getirecek ve elde tutacak yapışkan, kaliteli oyunlar yaratacak en iyi inşaatçıları çekmek için aynı fırsatın var olduğuna inanıyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Altcoin 400 Milyon Dolarlık Kripto Para Yatırım Planını Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!