Elon Musk’ın Mesajı Meme Coinleri Uçurdu! 5SCAPE 1 Milyon Doları Aştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü milyarder Elon Musk’ın açıklamaları bir kez daha kripto dünyasında hareketliliğe yol açtı

. Tesla CEO’su Musk’ın Dogecoin ile Tesla satın alma imasında bulunması sonrası DOGE başta olmak üzere pek çok meme coinde ciddi yükseliş yaşandı.

13 Mart’ta gerçekleşen Berlin Gigafactory etkinliğinde bir izleyicinin Dogecoin’in Tesla için bir ödeme yöntemi olma ihtimalini sormasına olumlu yanıt veren Musk’ın açıklaması sonrası DOGE, yüzde 10 civarında bir artışla 0,172 dolardan 0,188 dolara yükseldi.

Dogecoin babası olarak bilinen Musk, verdiği yanıtta DOGE’nin aya çıkacağına olan inancını yineleyerek Tesla ürünlerini satın almak için DOGE kullanılabileceğini ifade etti. Musk, klasikleşen “Doge to the Moon” sloganını kullanmayı ihmal etmedi. 

Ünlü elektrikli otomobil şirketi Tesla, 14 Ocak 2022’den itibaren yalnızca DOGE ödemelerinin kabul edileceği ve diğer tüm dijital varlıkların iade edilmeyeceği uyarısıyla, ürünleri için Dogecoin ödemelerini kabul etmeye başlamıştı.

Ünlü milyarderin Dogecoin fiyatını etkileyen açıklamalarına böylece bir yenisi daha eklenmiş oldu. Dogecoin’in başı çektiği meme coin hareketliliğinde pek çok proje ATH yaptı. CoinGecko popüler aramalar listesinde çok sayıda meme coin olduğu göze çarptı. 

Popüler aramalarda üst sıralarda yer alan Dogwifhat (WIF), son 24 saat içerisinde yüzde 42’nin üzerinde arttı. 3,36 dolara kadar yükselerek ATH yapan WIF’in haricinde Solana tabanlı Smog token de yüzde 21’den fazla yükseldi. 

Yatırımcıların ilgi gösterdiği projeler arasında yer alan yenilikçi 5thScape, 1 milyon doları aşarak dikkat çeken kripto girişimleri listesine girdi. Gelin bu projeyi daha yakından inceleyelim.

5ThScape (5SCAPE) 1 Milyon Doları Aştı

Artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) dünyasında devrim yapmayı amaçlayan 5SCAPE token satın almak isteyen yatırımcılar, düzenlenen ön satış etkinliğine ilgi gösteriyor. Sektörde yepyeni bir pazar oluşturmayı hedefleyen proje, AR ve VR dünyasına farklı bir bakış açısı getirmek için emin adımlarla ilerliyor.

İlk 24 saat içerisinde 25 bin dolardan fazla fon toplayan 5SCAPE ön satışında şu ana kadar toplanan fonlar, 1 milyon dolar bandını aşıyor. 12 aşamalı bir ön satış ile yatırımcılarla buluşan 5thScape token, erken dönem yatırımcılara potansiyel olarak daha fazla kazanç elde etme imkanı sunuyor.

Ön satışın ilk aşamasında katılan bir yatırımcı, borsa listelemeleri öncesinde yüzde 435 oranında potansiyel gelir elde edebiliyor. Diğer bir deyişle 1 dolarlık yatırım yapanlar son aşamada 435 dolara ulaşmış oluyor.

5SCAPE token ön satışının ilk aşamasındaki fiyat 0,00187 dolar iken borsa listelemeleri için belirlenen fiyat 0,01 dolar oluyor. Mevcut olan ilk aşamada projeye giren erken dönem yatırımcılar, sonraki aşamada yüzde 15 civarında bir fiyat artışı ile karşılaşıyor ve token başına 0,00215 dolar ödüyor.

Ön satışın ilk aşamasında oldukça hızlı ilerleyen ve 1 milyon doları kısa sürede aşmayı başaran proje, indirimli fiyatlardan 5thScape token satın almak isteyen yatırımcıları bekliyor.

5thScape Projesi Yatırımcılara Ne Vadediyor?

AR ve VR ekosisteminde devrim yapmaya hazırlanan 5thScape, benzersiz bir stake havuzunda çeşitli olanaklara ve stake etme fırsatlarına sahip, Ethereum tabanlı bir kripto para projesi olarak karşımıza çıkıyor. 

Proje, birinci sınıf VR içeriklerinin yanı sıra çeşitli oyunlar, kulaklıklar, oyun koltukları ve geliştirici kaynakları da dahil olmak üzere AR ve VR ekosistemindeki ürünleri oyuncularla sağlamayı amaçlıyor. 

5thScape, yalnızca oyunculara değil geliştiricilere de odaklanıyor. Ekosisteme dahil olan geliştiriciler, oyun satışı ve 5thScape Geliştirici Merkezi sayesinde 5SCAPE token kazanabiliyor. 

Ekosistemin premium özelliklerine erişmek isteyen oyuncuların, ön satış etkinliği devam eden 5SCAPE token satın alması gerekiyor. 5SCAPE token bu evrende zahmetsizce işlem yapma fırsatı sunuyor. Token sahipleri ayrıca çeşitli indirimlerden faydalanma ve 5thScape dijital ürünlerine ücretsiz erişim imkanı elde ediyor. 

5thScape Token Nasıl Satın Alınır?

Artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) dünyasında devrim yapma hedefiyle yola çıkan yenilikçi projenin merkezinde 5thScape token yer alıyor. 5SCAPE sembolü ile listelenecek olan token, şeffaflığı ve güvenliği ile bilinen Ethereum blok zincirinde inşa ediliyor.

5thScape tokenin toplamda 5,21 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 80’i gibi önemli bir bölümü, ön satış etkinliğine ayrılıyor. Yüzde 10’luk dilim ürün geliştirmeye ve yüzde 10’luk kalan bölüm ise borsa likiditesine aktarılıyor. 

Henüz başlayan ön satışın ilk aşamasında olan 5SCAPE token, bu dilimde 0,00187 dolardan alıcı buluyor. 1,25 milyon dolar hedefi bulunan ilk aşama sonrasında token fiyatı 0,00215 dolara yükseliyor. 

Ön satışın tamamlanması sonrasında gerçekleşecek borsa listelemelerinde fiyatın 0,01 dolar olacağı ifade ediliyor. Toplamda 15 milyon dolar fon toplamayı hedefleyen proje ekibi, yapay zeka, AR-VR ve blok zinciri ile ilgilenen yatırımcıları bekliyor.

5thScape token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, MATIC, BNB, USDT veya kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk’ın Mesajı Meme Coinleri Uçurdu! 5SCAPE 1 Milyon Doları Aştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!