Bitcoin ve Ethereum’da Düzeltme Bitti Mi: Fiyatlar Kurumsalların Hedefine Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve Ethereum’un 3,35 milyar dolarlık opsiyonun maksimum verim noktasına ulaşmış olması düzeltme bitti mi sorularını akıllara getirdi. 

Opsiyon veri platformu Greeks.Live’ın 15 Mart tarihinde Twitter’dan paylaştığı verilere göre 2,1 milyar dolar değerinde 30 bin Bitcoin opsiyonu ve 1,25 milyar dolar değerinde 330 bin Ethereum opsiyonu sona erdi.

Söz konusu opsiyonların satış oranlarının alım oranlarına oranı Bitcoin’de 0,79 Ethereum’da ise 0,69 olarak kayıtlara geçti. Yatırımcılarının çoğun yükselişe yönelik opsiyon satın alırken bir kısım yatırımcı da korunmak amacıyla put opsiyonları satın aldı.

Bu opsiyonların maksimum verim seviyesi Bitcoin için 66 bin dolarken Ethereum için 3.550 dolar seviyeleriydi. Bu seviyelerin gün içerisinde beklenti bölgelerine ulaşmış olması akıllarda soru işareti yarattı.

Bitcoin ve Ethereum bugün yaşadığı düşüş ile kurumsalların tercih etmiş olduğu “Max Pain” noktasına ulaştı. Bu durum da düzeltmenin bitmiş olma ihtimalini düşündürdü.

Bitcoin (BTC) hafta içerisinde genel olarak güçlü seyrederken ETF girişlerindeki yavaşlama ile düşüş geçmiş ve bugün 66.700 dolara kadar gerilemişti.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin ve Ethereum bir miktar toparlanma yaşasa da son 24 saatte %6’yı aşkın düşüşle Bitcoin 67.732 dolar, Ethereum ise 3.691 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Ethereum’da Düzeltme Bitti Mi: Fiyatlar Kurumsalların Hedefine Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!