Binance Destekli Altcoin’in Fiyatını Hack Saldırısı Vurdu: Sert Düşüş Yaşanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance destekli yapay zeka odaklı platform NFPrompt (NFP) hack saldırısına uğramasıyla değer kaybı yaşadı.

Binance’in 41. Launchpool projesi olarak seçtiği NFPrompt Twitter’dan paylaştığı gönderide, siber saldırıya uğradıklarını söyledi ve kullanıcılar için uyarı paylaştı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

NFPrompt ile ilgili kritik bir güvenlik olayı hakkında bilgilendirmek için yazıyoruz. Bir grup hacker, NFP’nin sözleşme yöneticilerinin cüzdanları da dahil olmak üzere bazı cüzdanları ele geçirdi. 

Ekip, hackerların NFP hazinesinin ve ekosistem fonunun bir kısmı da dahil olmak üzere fonların kontrolünü ele geçirdiğini belirtti. Kullanıcıların platformdaki varlıklarının güvende olduğunu kaydeden ekip, saldırıyı fark ettikleri an tüm akıllı sözleşme yetkilerini farklı cüzdanlara aktardıklarını söyledi.

FBI’in hackerlara karşı devreye girdiği ve borsaların da fonları dondurmak için harekete geçtiği vurgulandı. Kullanıcıları uyaran ekip, çalınan NFP’lerin işaretleneceğini ifade etti:

Mevcut soruşturma kapsamına NFP’leri yalnızca bilinen borsalardan almanızı öneriyoruz. Lütfen NFTP ile ilgili resmi olmayan sözleşmeler ile etkileşime girmeyin. OTC aracılığıyla NFP almayın. Dikattli ve güvenli olun.

CoinGecko verilerine göre saldırının duyurulması ile birlikte NFP, ciddi bir düşüş yaşadı. NFP, %13 değer düşüklüğü gösterirken yazım esnasında 0,747 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Altcoin’in Fiyatını Hack Saldırısı Vurdu: Sert Düşüş Yaşanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!