Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Kurucu Deneysel Bir Meme Coin Başlatacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi protokolü Infinex’in baş geliştiricisi, Synthetix Network (SNX) stakerlarına airdrop yapacağını duyurdu.

“kain.eth” adıyla bilinen Infinex’in baş geliştiricisi, 14 Mart tarihli gönderisiyle dikkat çekti. Ethereum’un son yükseltmesi Dencun’un katman 2 blokzincirleri üzerinde nasıl bir işlem ücreti indirimi getirdiğini test etmek isteyen geliştirici, Optimism (OP) ağında deneysel bir meme coin hayata geçirerek bunu SNX stakerlarına göndereceğini açıkladı.

Açıklamasının detaylarında “2.912 dolar geliyor” ifadelerine yer veren baş geliştirici, SNX stakerlarını heyecanlandırmayı başardı:

Dencun 4844 maliyetlerini test etmek için bugün tüm SNX stakerları için OP ağında bir memecoin başlatacağım. 2192 dolar geliyor.

Anlık görüntünün 14 Mart tarihi itibariyle henüz alınmadığını belirten kain, kısa süre sonra bu işlemin gerçekleşebileceğini sinyalini verdi. Ethereum Dencun güncellemesi 13 Mart günü gerçekleşti ve Optimisin, Starknet (STRK), Arbitrum (ARB) gibi katman 2 ağlarındaki işlem ücretleri ciddi oranda azaldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Kurucu Deneysel Bir Meme Coin Başlatacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!