Yatırımcıların daha iyi işlemler yapmak için MACD göstergesini kullanabilecekleri 5 yol

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcılar MACD göstergesini dönüm noktalarını belirlemek, geri çekilmelerde girişleri kolaylaştırmak ve trend tersine dönmeye başlayana kadar bir hareketin daha büyük kısmını yakalamak için kullanırlar.

MACD olarak da adlandırılan Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaması, traderlar tarafından yaygın olarak kullanılan ve trendi takip eden bir momentum göstergesidir. MACD gecikmeli bir gösterge olmasına rağmen, olası trend değişikliklerini belirlemede çok faydalı olabilir.

MACD, merkez çizgisi olarak da bilinen bir sıfır çizgisinin üstünde ve altında salınır. MACD’nin değerine ulaşmak için daha kısa hareketli ortalama daha uzun bir hareketli ortalamadan çıkarılır. MACD’nin üstel hareketli ortalaması olan bir sinyal hattı göstergeyi tamamlar.

Mavi çizgi MACD’dir ve kırmızı çizgi sinyal çizgisidir. Mavi çizgi kırmızı çizginin üzerinden geçtiğinde, bu bir satın alma sinyalidir ve mavi çizgi kırmızı çizginin altına düştüğünde, satış için bir tetikleyicidir. Merkez çizgisinin üzerindeki bir çarpı işareti de bir satın alma sinyalidir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcıların daha iyi işlemler yapmak için MACD göstergesini kullanabilecekleri 5 yol
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!