Kriptoya nasıl dahil olunur: Blockchain endüstrisine ilk adım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto ve blockchain endüstrisi, çeşitli alanlara bölünmüş geniş bir faaliyet ve gelişim denizine dönüştü.

Kripto para endüstrisi, başlangıcından bu yana geçen yıllarda büyük ölçüde büyüdü. Bitcoin’in (BTC) 2009’daki lansmanının ardından, yenilikçi varlık ve onun temelindeki blockchain teknolojisi etrafında bütün bir endüstri ortaya çıktı ve gelişti. İnsanlar binlerce kripto projesi, çok sayıda farklı blok zinciri ve bir dizi farklı blok zinciri teknolojik özellikleri ve varyantları yarattı.

Bu kadar derin ve geniş bir sektöre dahil olmak istiyorsanız nereden başlayacağınızı nasıl bileceksiniz? İlgi alanlarınız ve yeteneklerinizle başlayın.

Kripto para ve blockchain endüstrisi (bazen basitçe blockchain endüstrisi veya kripto endüstrisi olarak da anılır), çeşitli kapasitelerde katılabileceğiniz bir dizi spesifik alana ayrılmıştır. Bu makalede açıklanan bu endüstrilerin grupları kapsamlı bir liste değildir, ancak alandaki farklı nişlerden birkaç örnek sunmaktadır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kriptoya nasıl dahil olunur: Blockchain endüstrisine ilk adım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!