Dip satın alma konusunda emin değil misiniz? Bu önemli ticaret göstergesi işi kolaylaştırıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadaki geri dönüşlerin nasıl tespit edileceğini ve düşüşün ne zaman satın alınacağını bilmek neredeyse imkansızdır, ancak RSI göstergesi yardımcı olabilir.

Bir varlık düşüş evresine girdiğinde ve manşetler olumsuz olduğunda, analistler daha fazla olumsuzluk öngörüyor ve duygu iyimserlikten saf kasvet ve karamsarlığa doğru değişiyor. Bu, paniğe kapılan tüccarların satın almak yerine düşüş trendinin alt kısmına yakın pozisyonlarını terk etmelerine neden oluyor.

Yatırımcılar sürüye karşı çıkıp ayı piyasasında satın alma cesaretini nasıl geliştirebilirler? Kolay değil çünkü çok erken alım yaparlarsa pozisyon hızla zarara dönüşebilir. Ancak çok uzun süre beklerlerse rallinin ilk bölümünü kaçırabilirler.

Ayı aşamasında tetiği çekmek zor olsa da, göreceli güç endeksi (RSI) göstergesi piyasanın dip noktalarını ve senaryoları ödüllendirecek olumlu riski belirleyebilir.
Ayı piyasasında ne zaman alım yapılacağına dair birkaç örneği inceleyelim.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dip satın alma konusunda emin değil misiniz? Bu önemli ticaret göstergesi işi kolaylaştırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!